Ce face B.CLUB - Business Circle Network

BUSINESS CIRCLE UN PROGRAM COMPLET DEDICAT ANTREPRENORIATULUI

Ce face B.CLUB?

Un cerc privat de afaceri dedicat antreprenorilor de toate calibrele, care vor să dezvolte afaceri de succes.
Afaceri care vând și pot fi vândute.

Cum funcționează B.CLUB

B.CLUB O comunitate de antreprenori care schimba modul de a gândi și dezvolta afaceri

Business Circle înseamnă soluții concrete, eficiente și măsurabile pentru promovarea unei afaceri indiferent dacă este un start-up local sau o firma multinațională în căutare de noi oportunități de dezvoltare. Business Circle promovează membrii prin toate canalele posibile: face-to-face, recomadări, promovare online, print și evenimente.

one

Vrei să te promovezi?

Cauți instrumente promovare concrete, eficiente și măsurabile? B.Club oferă un portofoliu complex de metode de promovare de la vânzari directe, indirecte și online.

twp

Vrei să socializezi?

Vrei să cunoști antreprenori care gândesc ca tine? B.Club organizează evenimente de socializare, business networking și team building pentru antreprenori

3

Vrei să fi informat?

Business Mentor este axa educațională a Business Circle și organizează periodic workshop-uri interactive și aplicate pe nevoile membrilor. Evenimentele sunt organizate de membrii.

Oportunitățile sunt generate de membrii, depind de gradul acestora de implicare, indiferent dacă este vorba de evenimente de socializare, workshop-uri sau generarea de instrumente de promovare/vânzare.

Cum funcționează B.CLUB

O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Conducerea non-cefală și fluidă ce are la bază efectul de rețea: cu eforturi minime, sincronizate să obținem beneficii maxime. Organizarea și sincronizarea acțiunilor membrilor reprezintă cheia succesului acestei investiții. Statutul de membru rezident presupune să fi rezident și activ într-un Grup de Lucru ( Educație Antreprenorială – GLEA, Dezvoltare Personală și Leadership – GLDPL, Grupul de vânzări – GLV). Fiecare GL are diferite atribuții. Obiectivul B.CLUB este de a sprijini membrii rezidenți activi să dezvolte afaceri care vând și pot fi vândute.

Este B.Club pentru tine?

B.CLUB DOERS NOT DREAMERS

FAZA1. Pentru a evita orice neânțelegeri verifică dacă Business Circle este pentru tine. Ai o gândire de antreprenor? Ai disponobilitate? Ești o persoană responsabilă? Știi ce vrei?

Alege un Grup de Lucru

B.CLUB DOERS NOT DREAMERS

FAZA 2. Alege un Grup de Lucru unde vrei să fi rezident. Grupurile de lucru asigură dinamica intregului cerc și implicit beneficiile promise mai jos. Dacă membri nu sunt actictivi în grupurile de lucru atunci rezultatele sunt pe măsură. B.Club este o oportunitate pe care trebuie să o exploatezi responsabil

Dezvoltă Planul de Marketing

B.CLUB DOERS NOT DREAMERS

FAZA 3. Pentru a ne putea sincroniza acțiunile elaborează propriul Calendar Anual de Marketing și dezvoltă Planul de acțiune ce include evenimente de promovare, promoții, etc. Acestea sunt incluse in planul Grupului de Lucru. Toate cumulate definesc acțiunile cercului de afaceri unde ești rezident.

Implică-te

B.CLUB DOERS NOT DREAMERS

Membri sunt singura forță motrice a cercului care generează beneficiile promise de Business Circle. Dacă nu te implici nimic nu se întâmpla. Cercul este coordonat în fiecare săptătmână prin rotație de un membru care își asumă responsabilitatea de a memține cercul în mișcare.

Ce beneficii am?

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Accesul la o comunitate dinamică de antreprenori pozitivi și constructivi. Instrumente de promovare pe care trebuie doar să le folosești. Evenimente de socializare pe care le poți iniția sau la care trebuie doar să participi. Workshop-uri educaționale care te pot promova ca un specialist în domeniu. Vezi mai jos lista de beneficii care așteaptă să fie exploatate în mod responsabil.

Vânzari Directe

Nicu Rida, Rep. GLV (Grup de Lucru Vânzări)

În cadrul cercului sunt încurajate tranzacțiile între membri. La întâlnirile săptămânale facem cifra de afaceri a cercului ce include tranzacțiile între membri și recomadarile facute în exterior.

Membrii Business Circle Constanța au o cifră de afaceri internă (tranzacții facute între membrii) de peste 50,000 Euro în primele 6 luni și recomandări făcute membrii de peste 3,000,000 Euro.

Inbound Marketing

Cosmin Sava, Rep. GLEA (Grup de Lucru de Educație Antreprenorială)

Workshop-urile și seminariile care informează/educă sunt mai ușor acceptate de prospecți decât vânzările directe. Membri împreună cu grupurile de lucru unde sunt rezidenți organizează periodic acțiuni de prezentare.

Online, membri oferă promoții la produse/servicii și materiale de specialitate. Cu cât ești mai activ la acțiunile cercului, cu atât ești mai recunoscut ca un specialist în domeniu și implicit cresc vânzările și valoarea tranzacțiilor

Promovare Online

Nicu Rida, Rep. GLV (Grup de Lucru Vânzări)

Anrei Huțanu, Rep. GLM (Grup de LucruMedia)

Promovarea online presupune realizarea lunar unei promoții speciale dedicată membrilor dar și prospecților. Se contorizează fiecare click de contactare a ofertantului pentru a ajuta la măsurarea promoției.
Lunar fiecare membru scrie un material dediicat obiectului de activitate. Materialul este publicat pe www.businesscircle.ro și link către site-il autorului pentru a genera trafic.

Recomandări

Nicu Rida, Rep. GLV (Grup de Lucru Vânzări)

Fiecare membru din cadrul cercului este un potențial om de vânzări pentru tine. Mai mult el te recomandă nu vinde. Cum îl ajuți să te ajute să vinzi, să te promovezi? Ai oferit suficiente informații despre tine? Ai oferit cross-promotion sau alte bonusuri? Ai promovat la rândul tău colegii din cerc?
Numarul de recomandări depinde de cum te implici în administrarea etică a acestei resurse.

Socializare și Business Networking

Senol Ali, Key Keeper – Business Networking Club

Evenimentele marca Business Circle se disting prin calitatea organizări, ceea ce solicită din partea organizatorilor implicare și profesionalism. Obiectivele acestor acțiuni sunt personalizate pe interesele fiecărui participant: legarea de noi prietenii sau de noi parteneriate de afaceri. Evenimentele sunt inițiate și organizate de membrii cercului conform procedurii Business Circle.

B.CARD

Un card care muncește cot la cot cu tine

B.CARD* este cardul de membru Business Circle și capătă valoare cu cât ai oferte de calitate care solicită cardul de membru. Împreună identificăm parteneri stretegici cu care putem încheia contracte de colaborare în beneficiul membrilor. Propune un partener și ce benefici aștepți. Gândește ce poate să ofere cercul pentru a genera aceste beneficii.

B.CARD nu este un card de loialitate, nu acumulează puncte și nu face parte dintr-o structură piramidală de multilevel marketing. este dovada statului de membru rezident.

Educație Antreprenorială

Raluca Maxim, Rep. GLL (Grup de Lucru Leaderhip)

Cosmin Sava, Rep. GLEA (Grup de Lucru Educație Antreprenorială)

Business Mentor (BM), reprezintă axa educațională a Business Circle. BM este structurată în 2 circuite: Leadership Model și Business Model. Circuitele generează 10 workshop-uri anuale care sunt interactive și aplicate pe nevoile antreprenilor. Workshop-urile sunt coordonate de membrii pentru a încuraja calitățile de lider și vorbitul în public.

Vrei să deschizi un BUSINESS CIRCLE?

Completează datele pentru a te contacta și discuta de ce statutul de membru BC este o investiție bună

Completează Formular

×
Sunt de acord Nu sunt de acord