B.JUNIOR - Business Circle Network
Business Circle Junior

Ce este B.JUNIOR?

Un program de educație antreprenorială pentru copii, format din trei module. Fiecare modul este format din 8 workshop-uri interactive ce au la bază jocul ”The Game of Business Circle”.

Cu ce mă poate ajuta B.JUNIOR?

B. Junior este un program de educație antreprenorială

Prin intermediul workshop-urilor, jocului creat de Business Circle și a mediului interactiv de dezvoltare, B. Junior îi ajută pe participanți să înțeleagă noțiuni de bază ale mediului de afaceri, să adopte o gândire antreprenorială în activitățile cotidiene, să comunice și să se integreze cu ușurință în colectiv. Pe parcursul workshop-urilor sunt abordate noțiuni de management, marketing, gestionarea resursei umane, aspecte financiare și contabile, toate prezentate sub forme atractive, jocuri și exerciții de imaginație.

Business Mentor

Dezvoltare Personală și Leadership Aplicat

B. Junior își asumă responsabilitatea de a descoperi și a forma spiritul de lider al copilului tău, prin intermediul sesiunilor interactive, al dezbaterilor și al jocurilor de rol pregătite special pentru grupa de vârstă din care acesta face parte.

Business Mentor BusinessModel500x500px

Dezvoltarea unui concept de afaceri ce vinde

În etapa dezvoltării antreprenoriale din cadrul jocului ”Business Circle”, participanții învață ce presupune înființarea și dezvoltarea unei afaceri. Aceștia au ocazia să experimenteze într-un cadru dedicat formării, să ia decizii și să înțeleagă consecințele acestora.

Business Mentor nvestitori500x500px

Identificarea de potențiali parteneri sau investitori

Pentru dezvoltarea business-ului avem uneori nevoie de ajutorul altor oameni de afaceri, așa cum sunt partenerii sau investitorii. Participanții la B. Junior au oportunitatea să înțeleagă și să aplice tehnicile de relaționare business pe perioada celor 8 workshop-uri.

Jocul Business Circle

BUSINESS CIRCLE - AXA EDUCAȚIONALĂ

Jocul Business Circle este construit pe patru piloni:

1. Resurse. În acest circuit participanții învață despre resursele fundamentale ale unui antreprenor: timp, educație, contacte și bani.

2. Angajat. Statutul de angajat are caracteristicile sale particulare, plusurile și minusurile sunt descoperite pe parcursul circuitului.

3. Antreprenor. Negocierea, vederea de ansamblu, planificarea pe termen lung și comunicarea sunt experimentate în această etapă.

4. Investitor. Ce sunt investițiile, cum ne pot consolida ele veniturile pasive și cum le gestionăm? B. Junior are toate răspunsurile.

Planșa de joc

BUSINESS CIRCLE - AXA EDUCAȚIONALĂ

Jocul Business Circle este structurat pe 3 secțiuni: Resurse, Angajat și Antreprenor. Obiectivul participanților este acela de a ajunge Investitori. Pentru a accesa această etapă, jucătorii au nevoie de un anumit număr de resurse din fiecare tip, precum și de venituri pasive care să asigure un venit minim lunar de 10.000 euro. Pentru a putea deveni investitori de succes, jucătorii trebuie să înțeleagă asocierile, parteneriatele, să învețe cum să negocieze, să înțeleagă când este mai bine să cumpere și când ar trebui să vândă o afacere. Business Junior este un joc bazat pe decizii în care sunt expuse situații de viață reale.

Business Circle prezintă The Game of Business Circle, un joc dedicat micilor antreprenori

Angajat

Circuitul Lider Dezvoltare Personală și Leadership

Circuitul pieței muncii. Avantaje și dezavantaje.
Formatorii B. Junior îi încurajează pe participanți să ia decizii pentru ei înșiși. Aceștia experimentează prin joc consecințele propriilor alegeri și învață ce înseamnă asumarea.Tot în această etapă sunt prezentate și mici oportunități de investiții pe piața imobiliară.

Antreprenor

Circuitul Afaceri Dezvoltă propriul model de afaceri

Circuitul afacerilor. Dezvoltă propriul model de business.
Participanții învață în această etapă să negocieze diverse parteneriate, să se gândească la impactul pe termen lung al deciziilor lor, să comunice cu ceilalți jucători și să își dezvolte o strategie proprie a managementului afacerilor.

Investitor

Metoda de lucru Interactivă, Intuitivă, Aplicată

Jucătorii ajunși la acest nivel sunt câștigătorii jocului.
Pe parcursul celor 8 workshop-uri participanții înțeleg importanța investirii resurselor și își formează un plan de gestionare al acestora. Pentru a câștiga B. Junior, jucătorii trebuie să asigure atât un capital de resurse stabilit cât și un venit minim pasiv.

Ce beneficii au participanții?

B. Junior este un program de educație antreprenorială

Programul B. Junior oferă participanților un mediu interactiv de învățare, unde își vor dezvolta creativitatea și vor avea ocazia să își pună ideile în aplicare. Dincolo de informația acumulată pe parcursul seminariilor, copii vor deprinde abilități practice de comunicare, dezbatere și negociere.

Workshop-uri interactive bazate pe jocuri antreprenoriale

B. Junior. Educație prin experimentare și joacă

Pe parcursul workshop-urilor sunt abordate tematici precum educația antreprenorială, educația financiară, comunicarea, formarea și dezvoltarea echipei, leadershipul, ș.a. Participanții experimentează diversele situații de viață prin jocuri de rol și studii de caz.

Clubul B. Junior

Gașca potrivită pentru copilul tău

Cei mici pot intra după absolvirea programului de formare B. Junior în propriul lor cerc de afaceri. Membrii clubului se întâlnesc împreună cu un coordonator pentru a dezbate diferite tematici legate de lumea afacerilor, pentru a socializa și pentru a construi o rețea de contacte. Totodată, membrii clubului primesc cardul prin care pot beneficia de diverse promoții oferite de ceilalți parteneri din Business Circle.

Proiecte de socializare pentru copii și părinți

Antreprenoriatul poate deveni pasiunea voastră comună

B. JUNIOR CLUB dezvoltă proiecte de socializare dedicate copiilor și părinților pasionați de afaceri dar și de dezvoltarea comunității din care fac parte. Echipa Business Circle construiește o agendă anuală de acțiuni și evenimente de acest tip.

B.CARD

Un card care muncește cot la cot cu tine

B.CARD* este cardul de membru Business Circle și capătă valoare cu cât ai oferte de calitate care solicită cardul de membru. Împreună identificăm parteneri strategici cu care putem încheia contracte de colaborare în beneficiul membrilor. Propune un partener și ce benefici aștepți. Gândește ce poate să ofere cercul pentru a genera aceste beneficii.

B.CARD nu este un card de loialitate, nu acumulează puncte și nu face parte dintr-o structură piramidală de multilevel marketing. Este dovada statului de membru rezident.

Obiectivele B.JUNIOR

Obiectivele noastre principale de învățare pentru participanți sunt următoarele:
– să dezvolte o gândire disciplinată pe care să o poată transpune în acțiuni prin resurse proprii;
– să învețe să găsească soluții pentru provocările cotidiene pe care le întâmpină;
– să poată comunica deschis, cu ușurință și să învețe să se integreze în echipă;
– să învețe să vorbească în public, să susțină o prezentare și să își construiască argumente;
– să învețe să își gestioneze resursele;
– să depășească teama de a pune întrebări;
– să își dezvolte spiritul creativ și să învețe să îl valorifice;
– să își asume noțiunile elementare de business prezentate pe parcursul seminariilor și să le aplice în modul de a gândi și de a acționa;
– să își stabilească obiective și să planifice pașii până la momentul îndeplinirii acestora;
– să înțeleagă importanța implicării atât în viața familiei cât și în dezvoltarea comunității din care fac parte;
– să își dezvolte inteligența emoțională și să poată gestiona situațiile dificile.

PREȚ PROMOȚIONAL  MODULUL 1

599 RON/copil

număr maxim de participanți: 15/grupă

Prețul include următoarele:
– 8 workshop-uri a câte două ore;
– mapa, planșele și materialele de curs;
– o lună de GRATUITATE la cercul de afaceri ”Business Circle Network” pentru unul din părinți;

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU LA WORKSHOP-ul BUSINESS JUNIOR

Vă reamintim faptul că B. Junior este un program de educație antreprenorială dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Aceștia vor lucra în două grupe (9-11 ani și 12-14 ani), pe parcursul a 8 workshop-uri a câte două ore fiecare. Cursurile vor îmbrăca forma unor jocuri interactive, axându-se pe tematici economice și de antreprenoriat. Informația este adaptată grupelor de vârstă din care fac parte participanții.

Certificat de Explorator Business Junior

GARANȚIE 100%

Business Junior Certificat de Garantie

Dacă la sfârșitul programului B. Junior nu sunteți mulțumit de calitatea workshop-urilor, puteți cere returnarea banilor în ultima zi de curs. Solicitarea se face în scris, prin e-mail sau înmânată direct coordonatorului proiectului, cu mențiunea obiectivelor neîndeplinite. Condiția este ca participantul să fi fost prezent la toate cele 8 workshop-uri.
Dacă din motive personale doriți să retrageți participantul din programul de formare pe parcursul acestuia, o puteți face cu o cerere scrisă transmisă prin e-mail sau înmânată direct coordonatorului proiectului. În această situație vi se va returna suma aferentă numărului de workshop-uri rămase (Din suma totală vor fi scăzute costurile materialelor de curs precum și cel al workshop-urilor deja realizate).

×
Sunt de acord Nu sunt de acord