B.MENTOR - Business Circle Network
Business Mentor educatie antreprenoriala pentru adulti

Business
Mentor.

Un proiect de educație antreprenorială OPEN SOURCE.

Workshopuri și planșe GRATUITE.

De la idei și teorie la afaceri de succes

Business Mentor  – Ce este?

Business Mentor este un program de educație antreprenorială și un incubator de afaceri. Business Mentor  este format din  “BM – Hands-on Master Class”, un workshop interactiv (bootcamp) de două zile limitat la 15 participanți și grupurile Mastermind. Participanții la Master Class sunt invitați să se înscrie în grupurile de Mastermind din localitatea unde sunt rezidenți.  Totul începe cu workshopurile gratuite BM (4ore) unde conectăm proiectul Business Mentor la provocările afacerii tale.

Business Mentor – “Hands-on Master Class”

Business Mentor Constanța – Două circuite. Două misiuni. Un singur Obiectiv

“Business Mentor – Hands-on Master Class” este structurat în două circuite: (1) Leadership Model și (2) Business model. Două misiuni: (a) Dezvoltarea propriului manual de lider și (b) Construirea propriului model de afaceri. Un obiectiv – Dezvoltarea de lideri și antreprenori capabili să lanseze o afacere de succes; o afacere care vinde, scalează și poate fi vândută.

Circuit Leadership

Circuitul Lider Dezvoltare Personală și Leadership

Participanții la Master Class urmează a parcurge fiecare pas din acest ciruit și vor dezvolta propriul Manual de Lider. Avem 4 Sesiuni de  dedicate acestui circuit:
1. Sistemul de Convingeri personale
2. Acțiuni, Decizii, Obiceiuri
3. Ego, Intuiție
4. Provocările Antreprenoriatului.

Misiunea finală este de a dezvolta propriul MANUAL DE LIDER.

Circuit Business

Circuitul Afaceri Dezvoltă propriul model de afaceri

Circuitul este gândit ca un joc unde avem diverse misiuni, destinații, obiective, rute și un panou de control cu indicatori ce pot fi modificați pentru optimizarea misiunii finale: dezvoltarea unei afaceri de succes. Pe parcursul sesiunilor (misiunilor) din acest circuit analizăm fiecare provocare și căutăm soluții. La final fiecare participant va susține o expunerea a propriului model de afaceri.

Metodă – Businessology

Metoda de lucru Interactivă, Intuitivă, Aplicată

Știința de a dezvolta practic modele de afaceri controlabile și ajustabile până devin afaceri de succes noi o numim Businessology.

Business Mentor generează experiențe nu trasfer de informații.
Wokshop-urile Business Mentor sunt interactive, aplicate și intuitive. Participanții la Master Class studiază subiectele în discuție, își prezintă punctele de vedere,  le dezbat și la final stabilesc propriile modelele de afaceri.

Cum funcționează Business Mentor

Business Mentor Constanța – Trei pași de la concept la o afacere de succes.

BUSINESS MENTOR

Consultanță Gratuită

Ai un concept nou de afaceri și vrei să-l validezi? Vrei să dezvolți firma dar nu știi în ce direcție?  Programează o consultanță gratuită pentru a discuta despre provocările afacerii tale. Sesiunile sunt formate din minim 3 – maxim 5 participanți și durează maxim 2 ore. Pentru sesiuni individuale nu ezitați să ne contactați.

BUSINESS MENTOR

Hands-on Master Class

“Business Mentor – Hands-on Master Class”  înseamnă educație antreprenorială, brainstorming  și aplicații directe pe afacerea ta. Grupul limitat de maxim 15 participanți ajută la crearea unei echipe omogene care se ajută reciproc. Evenimentul durează două zile (4 ore/zi) și are ca obiective: (ziua 1) Dezvoltarea liderului din spatele antreprenorului, (ziua 2) Construirea unui model de afaceri coerent și ușor de monitorizat.

BUSINESS MENTOR

Mastermind Group

Participanții la “Business Mentor – Hands-on Master Class” care vor să rămână conectați la Business Circle sunt invitați să intre în grupul de Mastermind. Grupurile de Mastermind sunt cercuri închise limitate la 10 membri care împart aceleași valori și interese. Grupurile își stabilesc propriile reguli, dar pentru a face parte din familia Business Circle trebuie să agreeze la regulamentul și codul nostru de etică.

Care sunt beneficiile Business Mentor

Business Mentor Constanța – Trei mari grupe de beneficii.

Business Mentor

Dezvoltare Personală și Leadership Aplicat

Începem procesul de educație antreprenorială cu omul din spatele omului de afaceri. Pentru a controla o afacere trebuie să fi un bun lider. Membrii B.LAB se întâlnesc, dezbat și construiesc propriul model de lider.

Business Mentor BusinessModel500x500px

Dezvoltarea unui concept de afaceri ce vinde

Gândirea critică și planificată ajută la articularea unui model de afaceri care vinde și poate fi vândut în fața potențialilor parteneri, investitori. Membrii B.LAB elaborează și dezbat modele de afaceri.

Business Mentor nvestitori500x500px

Identificarea de potențiali parteneri sau investitori

Periodic Business Circle organizează împreună cu B.CLUB, B.VENTURE târguri de investiții, EXPOINVEST.
Membrii B.LAB au oportunitatea de a a-și prezenta conceptele de afaceri pentru atragerea de finanțare.

×
Sunt de acord Nu sunt de acord