B.MENTOROLD - Business Circle Network
Business Mentor educatie antreprenoriala pentru adulti

Business
Mentor.

Un proiect de educație antreprenorială OPEN SOURCE.

Workshopuri și planșe GRATUITE.

Participă la evenimentele B.MENTOR & B.EXPO

De la idei și teorie la afaceri de succes

Business Mentor  – Ce este?

Business Mentor (BM) este un sistem independent de educație antreprenorială sub licență Creative Commons (CC) 4.0.  Business Mentor  este format din  “BM – Hands-on Masterclass”, un workshop gratuit unde explicăm metoda BM + o sesiune B.EXPO. Continuăm cu “BM-Bootcamp”, un eveniment  de două zile limitat la 15 participanți.  Participanții la “BM-Bootcamp” sunt invitați să se înscrie în grupurile de Mastermind din localitatea unde sunt rezidenți pentru a dezvolta rețeaua Business Circle.

Business Mentor – “Hands-on Master Class”

Business Mentor Structură – Patru circuite. Un singur obiectiv: Dezvoltarea infrastructurii gândirii antreprenoriale.

“Business Mentor – Hands-on Master Class” este structurat în două circuite: (1) Leadership Model și (2) Business model. Două misiuni: (a) Dezvoltarea propriului manual de lider și (b) Construirea propriului model de afaceri. Un obiectiv – Dezvoltarea de lideri și antreprenori capabili să lanseze o afacere de succes; o afacere care vinde, scalează și poate fi vândută.

Circuit Leadership

Circuitul Lider Dezvoltare Personală și Leadership

Participanții la Master Class urmează a parcurge fiecare pas din acest ciruit și vor dezvolta propriul Manual de Lider. Avem 4 Sesiuni dedicate acestui circuit:
1. Sistemul de Convingeri personale
2. Acțiuni, Decizii, Obiceiuri
3. Ego, Intuiție
4. Provocările Antreprenoriatului.

Misiunea finală este de a dezvolta propriul MANUAL DE LIDER.

Circuit Business

Circuitul Afaceri Dezvoltă propriul model de afaceri

Circuitul este gândit ca un joc unde avem diverse misiuni, destinații, obiective, rute și un panou de control cu indicatori ce pot fi modificați pentru optimizarea misiunii finale: dezvoltarea unei afaceri de succes. Pe parcursul sesiunilor (misiunilor) din acest circuit analizăm fiecare provocare și căutăm soluții. La final fiecare participant va susține o expunerea a propriului model de afaceri.

Metodă – Businessology

Metoda de lucru Interactivă, Intuitivă, Aplicată

Știința de a dezvolta practic modele de afaceri controlabile și ajustabile până devin afaceri de succes noi o numim Businessology.

Business Mentor generează experiențe nu trasnfer de informații.
Wokshop-urile Business Mentor sunt interactive, aplicate și intuitive. Participanții la Master Class studiază subiectele în discuție, își prezintă punctele de vedere,  le dezbat și la final stabilesc propriile modele de afaceri.

Cum funcționează Business Mentor

Business Mentor – Trei pași de la concept la o afacere de succes.

Vrei să lansezi propria afacere și nu știi de unde să începi? Ai un concept nou de afaceri și vrei să-l validezi? Vrei să dezvolți firma dar nu știi în ce direcție?  Te așteptăm la workshop-urile gratuite Business Mentor să te conectezi cu liderul din tine și să dezvolți propriul model al unei afaceri de succes; o afacere care vinde, scalează și poate fi vândută.

BUSINESS MENTOR

Masterclass

“Business Mentor – Hands-on Masterclass”  este un workshop gratuit unde se explică modul de folosință al planșelor din proiect și al întregului sistem ce ajută la formarea infrastructurii gândirii  antreprenoriale. Materialele sunt disponibile online și sunt ușor de folosit cu ajutorul post-it-urilor. Participanții își pot prezenta ideile de afaceri sau produsele/serviciile în cadrul B.EXPO componentă a acestui eveniment.

BUSINESS MENTOR

Bootcamp

“Business Mentor – Bootcamp”  înseamnă educație antreprenorială, brainstorming  și aplicații directe pe afacerea sau conceptul tău. Grupul limitat de maxim 15 participanți ajută la crearea unei echipe omogene care se ajută reciproc. Evenimentul durează două zile și are ca obiective: (ziua 1) Dezvoltarea liderului din spatele antreprenorului, (ziua 2) Construirea unui model de afaceri coerent și ușor de monitorizat.

BUSINESS MENTOR

Mastermind

Participanții la “Business Mentor – Hands-on Master Class” care vor să rămână conectați la Business Circle sunt invitați să intre în grupul de Mastermind. Grupurile de Mastermind sunt cercuri închise limitate la 10 membri care împart aceleași valori și interese. Grupurile își stabilesc propriile reguli, dar pentru a face parte din familia Business Circle trebuie să agreeze la regulamentul și codul nostru de etică.

Care sunt beneficiile Business Mentor

Business Mentor Constanța – Trei mari grupe de beneficii.

Business Mentor

Dezvoltare Personală și Leadership Aplicat

Proiectul Business Mentor te ajută să înțelegi și să controlezi matricea internă, respectiv mediul social-economic în care vrei să te dezvolți. Ulterior dezvoltăm propriul Manual de Lider.

Business Mentor BusinessModel500x500px

Dezvoltarea unui model de afaceri care vinde

Gândirea analitică, strategică și creativă ajută la articularea unui model de afaceri care vinde și poate fi vândut în fața potențialilor parteneri, investitori. Participanții la proiectul Business Mentor elaborează și dezbat modele de afaceri.

Business Mentor nvestitori500x500px

Identificarea de potențiali parteneri sau investitori

 B.EXPO oferă participanților care vor să susțină un pitch de prezentare a ideilor de afaceri în căutare de parteneri/investitori, care vor să-și promoveze produsele/serviciile sau celor care vor vândă o afacere.  Investitorii locali sunt invitați să investească în afaceri locale ușor de monitorizat.

×
Sunt de acord Nu sunt de acord