Ce face B.VENTURE - Business Circle Network

BUSINESS CIRCLE UN PROGRAM COMPLET DEDICAT ANTREPRENORIATULUI

Ce face B.VENTURE?

Ajută micro-investitorii să identifice oportunități de afaceri și antreprenorii să vândă afaceri.

Cu ce mă poate ajuta B.VENTURE?

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Dacă cauți oportunități de investiții locale, atunci B.Venture este comunitatea cu care poți investi în sigurață. Dacă ai cunoștințe în diverse domenii legate de investiții și dezvoltarea unei afaceri, atunci B.Venture îți poate genera oportunități de promovare sau de a investi in know-how. Dacă vrei să-ți vinzi afacerea sau cauți parteneri/investitori pentru un concept, atunci B.Venture este locul unde te conectezi cu investitori și specialiști.

one

Cauți oportunități de investiții locale?

De ce să ții banii în bancă sau să joci la bursă? Acum poți investi în siguranță în afaceri locale pe care le poți gestiona. B.Venture dezvoltă mediul investițional local.

twp

Cauți parteneri sau cumpărători pentru o afacere?

De ce să lași o idee de afaceri să moară? De ce să abandonezi o afacere care poate deveni un succes? Acum te ajutăm să-ți prezinți ideea sau afacerea în fața investitorilor locali.

3

Vrei să oferi consultanță sau să-ți investești cunoștințele?

De ce să nu faci ceea ce îți place? De ce să nu-ți investești know-how-ul în afaceri locale? Acum poți oferi consultanță și poți investi cunoștințe în afaceri locale.

Oportunitățile sunt generate de membrii, depind de gradul acestora de implicare, indiferent dacă este vorba de investitori, specialiști sau antreprenori care vor să vândă concepte sau afaceri la cheie .

Cum funcționează B.VENTURE

O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Statutul de membru rezident presupune să fi rezident și activ într-un Grup de Lucru ( Investiții – GLI, Know-how – GLKH, Oportunități de Afaceri – GLOA). Fiecare GL are diferite atribuții: GLI este responsabil de interesele investitorilor, GLKH este responsabil de interesele Specialiștilor, GL este responsabil de interesele antreprenorilor care propun afaceri de vânzare sau concepte pentru a fi dezvoltate. Obiectivul B.Venture este de a cumpăra, dezvolta și vinde afaceri profitabile partenerilor externi

Achiziție Idei de Afaceri

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

FAZA1. Identificăm concepte de afaceri și afaceri locale la cheie în care merită a se investi, pentru a fi vândute. GLOA și GLKH sunt curatorii Catalogului de Oportunități de Afaceri

Investiții și Dezvoltare Afaceri

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

FAZA 2. Propunerile de parteneriate sau afaceri de vânzare sunt procesate. Se stabilește forma de participare în dezvoltarea afacerii de către partenerii implicați în tranzacție. Investitorii fac investiții în numerar, specialiști pot investi know-how și timp (consultanță și servicii).

Vânzare Afaceri

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

FAZA 3. EXPOINVEST – Târgul de Investiții, locul unde se cumpără și se vând afaceri. Când afacerea atinge punctul de maturitate aceasta este vândută (parțial sau total, funcție de interesele investitorilor) potențialilor cumpărători externi (non B.Venture).

Investiții Sigure

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

În calitate de membru B.Venture investești în siguranță. Acum comunitatea Business Circle este alaturi de tine în calitate de partener, pe toată perioada dezvoltării afacerii până la maturitate și vânzarea acesteia în exterior (persoane sau instituții non B.Venture). Toți copartenerii unei tranzacții B.Venture trebuie să fie membrii Business Circle.

Ce beneficii am?

B.VENTURE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Accesul la o comunitate dinamică de antreprenori, investitori și specialiști din diverse domenii conectate la mediul de afaceri. Acum nu ești singur când vrei să investești, ai alaturi de tine o echipă. Ai siguranța unor parteneri de încredere și a unei echipe de specialiști. Dacă vrei să vinzi sau cauți parteneri pentru un concept de afaceri acum ai un loc unde te poți prezenta.

Întâlniri Periodice

Cosmin Sava, B.Venture informează, cointeresează și educă membrii

Membrii B.Venture se întâlnesc periodic (bilunar) pentru a discuta oportunități de investiții și modalități de administrare a fondurilor investite. Membri GLKH organizează workshop-uri de specialitate (finanțe, branding, marketing, comunicare, etc.) pentru investitori și pentru antreprenori. Cu cât frecvența și calitatea evenimentelor este mai ridicată cu atât cresc și ofertele de investiți și rentabilitatea investițiilor facute.

Online Listing Oportunități Investiții

Nicu Rida, B.Venture Catalog, Oferte firme și concepte de vânzare exclusiv pentru membri

Membrii B.Venture au acces la baza de date actualizată cu oferte investiționale locale. Acestea sunt oferite în exclusivitate membrilor . Ofertele expuse trebuie să aibă o descriere detaliată a conceptului, indicatori finaciari, un preț de vânzare și condițiile. Investitorii implicați în achiziții firme trebuie să fie membrii B.Venture.

ExpoInvest

Nicu Rida, B.Venture, Târgul de Investiții

Periodic (bianual) membrii B.Venture organizează târgul de investiții ExpoInvest unde membrii pot achiziționa firme sau concepte locale. Tot aici membrii urmează să vânda afacerile când ajung la maturitate

B.CARD

Un card care muncește cot la cot cu tine

B.CARD* este cardul de membru Business Circle și capătă valoare cu cât ai oferte de calitate care solicită cardul de membru. Împreună identificăm parteneri strategici cu care putem încheia contracte de colaborare în beneficiul membrilor. Propune un partener și ce benefici aștepți. Gândește ce poate să ofere cercul pentru a genera aceste beneficii.

B.CARD nu este un card de loialitate, nu acumulează puncte și nu face parte dintr-o structură piramidală de multilevel marketing. Este dovada statutului de membru rezident.

Socializare

Nicu Rida, B.Venture, Mai mult decât un cerc de investiții este o familie

B.Venture organizează evenimente de socializare și team building dedicate în exclusivitate membrilor. Evenimentele sunt inițiate și organizate de membri. Prin aceste evenimente se vrea consolidarea legaturilor între membri pentru a transforma un cerc de investitori, antreprenori și specialiști într-o familie.

Vrei să deschizi un BUSINESS CIRCLE?

Completează datele pentru a te contacta și discuta de ce statutul de membru BC este o investiție bună

Completează Formular

×
Sunt de acord Nu sunt de acord