Certificat de incredere - Business Circle Network

Certificatul de Încredere Business Circle

BUSINESS CIRCLE Mai mult decât un certificat de încredere.

“Certificatul de Încrerdere” este atestatul de membru al Business Circle indiferent de tipul de cerc de afaceri unde ești rezident. Pentru a deveni membru presupune să agreezi la “Codul de Etică și Bună Parctică în Afaceri al Business Circle” care reglementează modul de conduită în afaceri. Dar nu ne limităm doar la acordul membrilor, în cadrul cercurilor monitorizăm modul în care membrii își respectă clienții și partenerii de afaceri.

Cardul și Certificatul de Membru

Acestea sunt eliberate după asumarea codului de etică Business Circle și se angajează să-și respecte angajamentele, clienții și partenerii de afaceri.

Cum Funcționează?

BUSINESS CIRCLE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Membrii au obligația de a posta la loc vizibil stickerele sau alte elemente de direcționare a clienților catre Business Circle pentru a posta un review. Noi încurajăm dialogul dintre clienți și membri. Review-urile pozitive sunt materiale de promovare pentru membri. Review-uirle negative sunt o provocare a Business Circle de a transforma un client nemulțumit într-un ambasador al firmei membrului implicat. Procesul de rezolvare este stabilit în cadrul grupului de lucru unde membrul este rezident.

Membru Acreditat

Membrii sunt acreditați ca firme de încredere de Business Circle după perioada de probă (3luni). În această perioadă membrii sunt monitorizați de colegi. Aceștia au tot interesul de a nu permite un comportament ce se abate de la standardele de etică pentru că afectează imaginea întregului cerc.

Membru Acreditat A+ și A++

După perioada de probă de 3 luni membri sunt doar acreditați fără un rating dedicat.
După 6 luni în condițiile în care sunt suficiente review-uri pozitive se începe rating-ul firmei.
După al doilea an în funcție de performanțe se trece la clasele superioare de acreditare: A+ și A++

Cum administrăm procesul de rating?

BUSINESS CIRCLE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Să recomanzi unui prieten o firmă sau un serviciu este o provocare pentru că îți asumi riscul de a dezamăgi. Nici noi nu vrem să dezamăgim clienții care apelează la membrii Business Circle pentru diverse produse sau servicii. Motiv pentru care am gândit un sistem complet de monitorizare a activității membrilor, workshop-uri de Customer Service și proceduri de soluționare a eventualelor neînțelegeri.

Colectăm Informații

Încurajăm clienții membrilor să se conecteze cu Business Circle

Business Circle dezvoltă canale de comunicare cu clienții membrilor pentru a asigura un dialog cu aceștia în beneficiul ambelor părți. Clienți au posibilitatea de a-și exprima opinia pozitivă sau negativă. Membrii au posibilitatea de a monitoriza și controla gradul de satisfacție al clienților.
Încurajarea dialogului dintre membrii și clienții acestora se face atât online prin campanii de mediatizare cât și off-line prin materiale tipărite și evenimente.

Soluționare Neînțelegeri

Avem douăm tipuri de clienți: recomandări și clienți din exterior

Sunt două categorii de parteneri/clienți care apelează la membrii Business Circle: clienți recomandați și clienți din exterior. Dacă apare o neînțelegere, atunci membrii Business Circle (cel care a făcut recomandarea sau un coleg), conform procedurii interne se vor implica să soluționeze această situație în beneficiul tututor părților implicare: client, membru și membrii Business Circle

Workshop-uri de Customer Service

Customer Service Cel mai important departament dintr-o firmă

Periodic organizăm împreună cu membri workshop-uri dedicate relației cu clienții; Segmentare, profil, modul de comunicare, canale de comunicare adecvate și metode de soluționare a eventualelor nemulțumiri. Identificăm ce i-ar putea nemulțumi și cum îi putem transforma în ambasadori ai produsului/ serviciilor membrilor. Membrii Business Circle trebuie să fie un etalon atunci când vorbim de satisfacție clienți și încredere.

Vrei să deschizi un BUSINESS CIRCLE?

Completează datele pentru a te contacta și discuta de ce statutul de membru BC este o investiție bună

Completează Formular

×
Sunt de acord Nu sunt de acord