Cupcake Factory - O Constanța mai dulce din 2012 - Povestea - Business Circle Network
B.CLUB

Cupcake Factory – O Constanța mai dulce din 2012 – Povestea

Cupcake Factory Constanța a apărut din ”poftă”. Nicu și Vali, fondatorii afacerii plănuiau o vacanță în America pentru faptul că își doreau să se bucure de gustul dulce al cupcake-urilor. Realizând însă că nu sunt singurii aflați în această situație și că cel mai probabil brioșele de inspirație americană vor fi pe placul multor constănțeni, s-au decis să renunțe la escapada culinară și să pună bazele unei afaceri.

Proiectul a pornit cu pași mici, cu piedicile birocrației care ne sperie pe toți, cu provocări dar și cu mult curaj și pasiune. Într-un spațiu de numai 25 mp, a luat naștere o cofetărie care pentru început a lansat o gamă destul de restrânsă de produse. O dată cu trecerea anilor rețetarul a fost îmbogățit, afacerea se extinde în fiecare zi, client cu client, iar cupcake-urile devin o alegere tot mai frecventă a iubitorilor de dulciuri.

După deviza ”omul cât trăiește învață”, cei doi tineri antreprenori se documentează în fiecare zi încercând să aducă rețete tot mai diverse și moduri de prezentare tot mai spectaculoase ale cupcake-urilor lor. Accentul este pus pe calitatea produselor, sunt folosite doar ingrediente de bază, fără semipreparate, iar acest lucru se resimte în gustul natural și experiența proaspătă oferite prin fiecare brioșă.

La scurt timp după lansarea produselor pe piață, au apărut solicitările pentru candy-baruri organizate de Cupcake Factory Constanța, iar provocarea nu a putut fi refuzată. Acum cofetăria îndulcește tot felul de evenimente și petreceri, reușind să bucure pe toți invitații, de la bunici până la prichindei.

În 2016 magazinul de prezentare a fost extins, modificare prin care s-a creat un spațiu mult mai primitor pentru clienții de zi cu zi. Nicu și Vali plănuiesc să dezvolte în continuare afacerea, atât din punct de vedere al rezultatelor obținute cât și fizic, prin prezența lor în mai multe locații din oraș. ”Comenzile în creștere și vizitele tot mai numeroase ale clienților ne dau semne încurajatoare cu privire la viitor” ne spune Nicu.

Cupcake Factory Constanța s-a alăturat Business Circle la încceputul lui 2017, în căutare de noi parteneri cu care să împartă atât profitul cât și standardele înalte ale calității produselor oferite.