Povesti de succes - Business Circle Network

BUSINESS CIRCLE UN PROGRAM COMPLET DEDICAT ANTREPRENORIATULUI

Povești de Succes

Business Circle este un instrument ce ajută antreprenorii locali să se dezvolte.

Cu ce mă poate ajuta Business Circle?

BUSINESS CIRCLE O comunitate de investitori, specialiști și antreprenori

Business Circle este un instrument pe care trebuie să vrei să-l folosești indiferent dacă ești un antreprenor la început de drum sau reprezinți o firmă cu experiență. Pentru a-l folosi trebuie să știi ce vrei și ce nevoi ai. Ai nevoie de promovare?
Ai nevoie de educație antreprenorială? Ai nevoie de networking? Prezentăm poveștile de succes ale unor membri care au înțeles beneficiile comunității Business Circle.

Atelier creatie vestimentara – Maria Seceleanu

Maria Seceleanu este un atelier de creatie vestimentara ce a luat nastere in 2017, imediat dupa absolvirea Universitatii Nationale de Arta Bucuresti sectia design vestimentar. Conceptul afacerii este divizat in doua directii: haine pe comanda si haine tip serie.

19553506_1804104719605664_1433825512_n copy copy

“Creatia se bazeaza atat pe stilul minimalist cat si pe directii versatile in moda, adaptandu-se tuturor cerintelor. Propunerile mele ca designer vestimentar sunt rezultatul unor mixuri de stari si emotii contemporane.”

– Maria Seceleanu

AKSON – o agentie digitala determinata sa faca din fiecare proiect unul memorabil

Cu o experienta de peste 10 ani in design, web development si marketing, familia AKSON KREATIVE are ca unic scop satisfacerea nevoilor clientilor prin calitate, originalitate, integritate si bineinteles creativitate.

andrei

“De ce să ții banii în bancă sau să joci la bursă? Acum poți investi în siguranță în afaceri locale pe care le poți gestiona. B.Venture dezvoltă mediul investițional local.”

– Andrei Huțanu, CEO Akson Constanța

KITISIMO – de creat – pentru recreat

In septembrie anul trecut aveam un vis, acela de a-mi deschide propia afacere. Alaturi de comunitatea Business Circle am reusit sa imi implinesc visul. Am vazut aici multe povesti de success care m-au inspirit si mi-au dat curajul sa merg mai departe. Am gasit colaboratori alaturi de care am putut sa imi pun in aplicare ideile. Alaturi de Business Circle sunt sigura ca voi putea evolua atat professional cat si personal.

kajshd

“Trebuie sa fii activ, sa investesti pasiune, rabdare, timp si bani pentru a ajunge la clienti.”

– Anca Radulescu

Vrei să deschizi un BUSINESS CIRCLE?

Completează datele pentru a te contacta și discuta de ce statutul de membru BC este o investiție bună

Completează Formular

×
Sunt de acord Nu sunt de acord