Termeni si conditii - Business Circle Network

Termeni si Conditii

Website-ul www.BusinessCircle.ro este proprietatea Lifestyle News Media SRL; este numit pe parcursul acestor termeni şi condiţii BusinessCircle.ro .
BusinessCircle.ro este un website de informare, cu caracter generalist, dezvoltat pe baza unui concept original; toate informaţiile provenind de la terţi (autori, parteneri etc.) sunt utilizate cu acordul acestora.
Ca vizitator BusinessCircle.ro , eşti de acord cu aceşti termeni şi condiţii, dacă utilizezi site-ul sau te înscrii ca membru. BusinessCircle.ro oferă acces liber la conţinutul său pentru toţi vizitatorii săi, dar pentru a accesa anumite servicii poate fi nevoie să te înregistrezi pe site şi să devii astfel membru BusinessCircle.ro .
BusinessCircle.ro îşi rezervă dreptul de a modifica periodic termenii şi condiţiile de utilizare a siteului. De fiecare dată când utilizaţi BusinessCircle.ro se consideră ca sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare şi cu modificările aferente.
Conţinutul, designul, bazele de date BusinessCircle.ro sunt proprietatea BusinessCircle.ro şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Sunt interzise accesul neautorizat, distribuirea, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vânzarea, exploatarea (comercială sau de altă natură) a conţinutului BusinessCircle.ro fără permisiunea prealabilă a BusinessCircle.ro . În cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi sau terţe părţi pe BusinessCircle.ro , dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acele informaţii. În cazul conţinutului preluat de la parteneri şi colaboratori, dreptul de autor şi responsabilitatea le aparţine acestora.
Dacă consideraţi că un material de pe BusinessCircle.ro încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii, astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză.
BusinessCircle.ro poate, fără orice altă notificare, să suspende, să blocheze sau să restricţioneze accesul utilizatorilor la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut.
BusinessCircle.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge, în orice moment, porţiuni ale conţinutului său.
Este strict interzis să folosiţi sau să contactaţi BusinessCircle.ro în scopul distrugerii sau alterării site-ului, a conţinutului sau securităţii acestuia sau pentru a discredita sau hărţui BusinessCircle.ro sau pe clienţii săi, produsele, serviciile şi angajaţii acestora.
BusinessCircle.ro respectă viaţa dumneavoastră privată şi datele cu caracter personal pe care le împărtăşiţi cu noi în momentul accesării acestui site.

Vrei să deschizi un BUSINESS CIRCLE?

Completează datele pentru a te contacta și discuta de ce statutul de membru BC este o investiție bună

×
Sunt de acord Nu sunt de acord